Wijnstokken ouder dan 25 jaar oud die op hoogte groeien. De druiven worden vóórdat ze volledig rijp zijn geoogst om hun frisheid te behouden en de beste kwaliteiten voor bruisende wijnen te kunnen overbrengen. Na het persen ondergaat de most gedurende ten minste 24 uur de bezinking onder koude temperaturen. Fermentatie wordt gedaan bij een gecontroleerde lage temperatuur. En, voor een nog intenser en verfrissend karakter, mag de malolactische gisting niet plaatsvinden. Het resultaat is een gerijpt wijn. De wijnen zijn koud gestabiliseerd om neerslag van wijnsteen te voorkomen. Het ontstaan van de bubbels gebeurt in de fles dankzij de toevoeging van suiker en gist. De veroudering van de droesem duurt een jaar en vindt plaats in de koele kelders.
Fris, fruitig en aangenaam. De fijne bubbels accentueren deze tonen en laten ook bloemige tonen en exotisch fruit naar voren komen.
Ideaal als aperitief, serveer met ijs in een groot wijnglas.