Wijnen

Wij zijn gespecialiseerd in wijnen zijn aangesloten bij De Wijnproevers. Door gezamenlijke inkoop zijn we in staat om de beste prijs / kwaliteit te bieden. Goede wijn kopen is immers niet moeilijk; goede wijn voor een scherpe prijs echter wel. Hiervoor reizen we regelmatig zelf de hele wereld over om ter plekke te kijken of er nog aantrekkelijke wijnen te ontdekken zijn! Zoals de verrassende wijnen uit Portugal.

Voor het beoordelen van wijn hebben we een Het Wijnproefformulier ontwikkeld! Deze kunt u HIER downloaden.

Vinha da Fonte
Touriga Nacional
Setúbal, Portugal, 2021

Lekker en Voordelig!
Op het schiereiland onder Lissabon bevinden zich de betere wijngaarden van Portugal. Ideaal klimaat voor de inheemse Portugese druivensoorten als de Touriga Nacional. Hoewel deze druif vooral bekend is van port worden hier ook prachtige rode wijnen van gemaakt!
Sociedade Vinicola de Palmela, verkort gezegd SIVIPA is opgericht in 1964 door een groep wijnmakers die dezelfde gedachte hadden over het bottelen van de wijn. Sinds de komst van de grote famillie Cardoso heeft het bedrijf een enorme push gekregen, zeker wanneer het gaat om kwaliteit.

Deze Vinha da Fonte is gemaakt van de inheemse Touriga Nacional druif. Impressies van sappige zwarte bessen, braam en zachte tannine. Sappig, elegant en ideaal bij uiteenlopend wild! Een superwijn en voor de prijs hoef je het niet te laten!