In het hart van de Cahors op de rechteroever ligt Château la Coustarelle, met 30 hectare wijngaarden gelegen op heuvels op het zuiden. Hier worden prestigieuze wijnen gemaakt. Het Château is eigendom van Michael, Nadine en Caroline Cassot. Caroline Cassot: ‘Na een paar jaar heb ik samen met mijn vader, Michel, besloten een nieuwe rijke en krachtige wijn van ons Château te maken; een goede Cahors. Mijn vader zegt hierover: “Dit is de Cuvée van Caroline.” Deze naam hebben we gehouden.'
Deze Cahors Cuvee Caroline is gemaakt van Malbec druiven. 50% van de wijn is 6 maanden gerijpt in vaten en de andere 50% is 12 maanden gerijpt in eikenhouten vaten.
Deze wijn heeft een donkere robijnrode kleur met mooie reflecties. In de neus frisse en kruidige tonen van rode vruchten. Op het palet verfijnd fruit, honing: typische kenmerken voor de regio Cahors.
Deze wijn gaat goed samen met rood vlees, eendenborst, lam en gekonfijte eend, kaas en chocoladetaart.