Met Uiltje Biscotti Afterparty zijn we flink uit onze comfortzone gestapt om deze chocolade-forward porter te brouwen. Dit is geen standaard feesttentbiertje, maar een aristocratische digestief, gebrouwen met Windsor-gist, een Engelse stam die vele malen stabieler is dan de Koninklijke Windsors. Denk aan een afterparty in een sigarenbar, waar je kunt genieten van tonen van chocolade, koffie en Malagassische vanille, net als je favoriete biscotti. Drink het met het neusje in de lucht en in je meest chique outfit. Santé!
Rijke chocolade voert de boventoon, met hints van geroosterde koffie en zachte Malagassische vanille. De Windsor-gist voegt een verfijnde complexiteit toe en geeft deze porter een luxueus, licht bitter en intens smaakprofiel dat doet denken aan een heerlijke biscotti.
Combineer deze porter met pure chocolade, kruidkoek of – uiteraard – een biscotti. Het is de perfecte metgezel voor rijke, decadente smaken, vooral als hij wordt geserveerd op 8-13°C om die volle aroma's te laten schitteren.