We gaan weer proeven ! Op zondag 5 november organiseren wij onze jaarlijkse wijnproeverij. Uiteraard weer op de vertrouwde locatie, de 3 bovenzalen van Restaurant Eet-Lokaal. We hebben prachtige nieuwe wijnen ontdekt uit alle delen van de wereld, die we graag willen laten proeven. Naast al die heerlijke wijnen wordt er ook gezorgd voor smakelijke plankjes met diverse vleeswaren ter begeleiding door Jan Welting specialist in vleeswaren altijd wekelijks te vinden op de markt in Zevenaar. De inloop is vanaf 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Kaarten a € 15.00 zijn vanaf nu verkrijgbaar in de winkel.
Deze wijn is gemaakt van 90% Castelao en 10% Shiraz druiven De wijn rijpt 4 maanden gerijpt op Frans eiken. Een robijnkleurige wijn die geconcentreerd is, rijk aan tannines van goede kwaliteit en zeer complex. Met aroma’s die doen denken aan rijp rood fruit past het goed bij het hout dat het wat elegantie geeft. Hij heeft een aanhoudende en langdurige afdronk. Serveer Sand Stone Castelao met gegrild vlees, heerlijke vlees van licht gevogelte, wild en pittige stevige kazen of geniet er zo van..
Wilt U op de hoogte blijven ? Schrijf U dan in op onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.